Firman Rosjadi Djoemadi, S.E., M.T

Ketua Jurusan Ilmu Ekonomi

Saat ini menjabat sebagai Ketua Jurusan Ilmu Ekonomi yang membawahi peminatan Perbankan dan Jasa Keuangan serta Bisnis Internasional. Memiliki pengalaman sebagai Kepala Laboratorium Bisnis Internasional dan Manajer Pengembangan Karir Dosen Direktorat Sumber Daya Manusia Universitas Surabaya.

Meraih gelar Magister di bidang Studi Pembangunan di Institut Teknologi Bandung. Memiliki pengalaman penelitian dan konsultasi dalam bidang inovasi dan pengembangan usaha industri kecil. Mengajar Perekonomian Indonesia dan Seminar Bisnis Internasional

Currently, he is the Head of the Economics Department, which is in charge of Banking and Financial Services and International Business concentrations. He had experience as Head of the International Business Laboratory and Manager of Academic Career Development at the Ubaya Directorate of Human Resources.

Firman obtained a Master’s degree in Development Studies at Institut Teknologi Bandung and has research and consulting experience in innovation and development of MSME. He is teaching the Indonesian Economy and International Business Seminars.